Back To Top

Campus d’estiu

  /  Campus d’estiu

Reserva la teva plaça!

 

El nostre campus d’estiu per a joves és la manera perfecta per a passar un estiu actiu, divertit i emocionant a la costa mediterrània de Les Cases d’Alcanar.

 

El nostre campus d’estiu està dirigit per monitors qualificats que tenen molta experiència treballant amb joves. Les nostres activitats de surf i altres esports aquàtics estan dissenyades per a fomentar l’aprenentatge, el desenvolupament de les habilitats i la diversió, al mateix temps que es promouen els valors de l’esportivitat, el treball en equip i el respecte per a l’entorn natural.

Estem emocionats per a oferir aquesta oportunitat als joves que vulguin experimentar l’emoció del surf i les activitats aquàtiques en un ambient segur i amistós.

A més del surf, el nostre campus d’estiu també inclou altres activitats emocionants, com el kayak, el paddle surf i el snorkel. També organitzem activitats fora de l’aigua, com jocs a la platja, tallers creatius i excursions a llocs d’interès de la zona.

 

El nostre campus d’estiu per a joves està obert a joves de totes les edats i nivells de capacitat, des de principiants fins a surfistes experimentats. Tots els participants rebran tot l’equip necessari, incloent-ne la taula de surf, el vestit de neoprè i altres accessoris.

No deixeu passar aquesta oportunitat única de viure una experiència inoblidable a Les Cases d’Alcanar. Contacteu amb nosaltres avui mateix per a obtenir més informació i reservar una plaça en el nostre campus d’estiu per a joves.

Veniu a passar-ho bé!!!!

En pots trobar aquí

CONTACTA’NS

Si teniu alguna pregunta o voleu reservar una excursió de paddle surf o kayak, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte que trobareu a continuació.

(+34) 669 288 369
info@paddlevan.es
Camp de Tir C, 43569, Les Cases, Tarragona
Segueix nos a: